Forside Historie Nyheder Restaurering Galleri Butikken Links Mølleudvalg

Mandø Mølle – Butik Krøjeværket

Butik Krøjeværket har som formål at samle penge ind til vedligeholdelse af Mandø Mølle.

Vagn Østergaard har foretaget en beregning af udgifter vedrørende vedligeholdelsen af møllen, og det viser sig, at der gennemsnitlig over en årrække skal bruges ca. 50.000 kr. pr. år for at møllen fortsat kan være i den stand, som den fremstår med i dag – og så er der endda brugt mange timers frivilligt arbejde.

Butik Krøjeværket har i 2010 solgt varer i Møllen i juli måned. Ingeborg har solgt varer i Redningsstationen i hele åbningsperioden. Fra 15. oktober og indtil Ingeborg åbner sin butik igen i foråret 2010, sælger Mandø Brugs Butik Krøjeværkets varer.

Der er flere variationer af postkort og plakater. Desuden sælger vi tasker, dækkeservietter, cd’er, smykker og bøger. HUSK endelig at forsyne jer med postkort m.m., når I er på øen! Mandø Brugs sender også gerne varer til jer.

Gæster, som kommer til øen, har været glade for at besøge møllen. Vores drøm er, at Mandø Mølle kan have mange flere åbningstimer fremover. Har du lyst til at hjælpe os med at gøre drømmen til virkelighed, så kontakt undertegnede. Vi har et rigtigt godt team, som du kan glæde dig til at være med i.


På vegne af Butik Krøjeværket

Anny LocherFormand for mølleudvalget Jens Hye 20 56 67 27   JHH WebDesign